organisatie

Marktorganisatie:

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van een gevarieerde (jaar)markten en braderie├źn! Zo vinden we branche bescherming erg belangrijk, maar ook de samenwerking met de plaatselijke opdrachtgever om voor de juiste uitstraling van het evenement te zorgen. Zo werken we samen aan een geslaagd evenement waar het publiek van zal genieten!

Entertainment:

Entertainment is een belangrijk onderdeel van een geslaagd evenement. Denk daarbij aan straattheater, maar natuurlijk ook aan kinderentertainment. Zo zal op bijna al onze evenementen een draaimolen voor de kleintjes te vinden zijn. Voor de kinderen zijn een leuke voorstelling of schminken altijd een succes.

Missie1
muziek

Muziek:

Muziek is een zeer belangrijke sfeermaker op het evenement en mag eigenlijk nooit ontbreken. In overleg met onze opdrachtgever zoeken we graag naar de juiste muzikale invulling voor een sfeervol evenement.

Thema's

Themakramen zijn vaak een leuke aanvulling op de (jaar)markt of braderie: een speciaal gedeelte voor streekproductenmarkt (evt. met oude ambachten), hobbymarkt of een 2e hands markt.

Ook denken we graag mee over thema's die het evenement onderscheidend maken. Bv drakenbootraces of sprookjes entertainment.

Met de feestdagen zorgen we natuurlijk ook graag voor de juiste sfeer - met of zonder kramen!

thema